Repetytorium i testy egzaminacyjne Kwalifikacja TG.07/HGT.02 Egzamin zawodowy
Numer katalogowy
401206
Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.
Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.
To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.
Autor | Anna Kmiołek-Gizara |
---|---|
Wydawca | WSiP |
Format | 17.0 x 24.0 cm |
Liczba stron | 344 |
Oprawa | Miękka |
ISBN | 9788302182242 |
EAN | 9788302182242 |
Cena det. | 70,90 zł |
Data wydania | 2019-01-01 |
Rok wydania | 2019 |
Numer katalogowy | 401206 |