Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności. Cukiernik. Kwalifikacja T.4
Numer katalogowy
282808
Podręcznik do nauki:
posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, dobierania urządzeń do ich przechowywania, interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami, obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.
Autor | Katarzyna Kocierz |
---|---|
Wydawca | WSiP |
Format | 17.0 x 24.0 cm |
Liczba stron | 288 |
Oprawa | Miękka |
ISBN | 9788302147371 |
EAN | 9788302147371 |
Cena det. | 60,70 zł |
Data wydania | 2015-01-01 |
Rok wydania | 2015 |
Wydanie | 2 |
Numer katalogowy | 282808 |