Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności. Cukiernik. Kwalifikacja T.4

Numer katalogowy
282808
Special Price 54,63 zł z VAT
Cena det.: 60,70 zł
Dostępność: 2-3 dni robocze
Wydawca: WSiP

Podręcznik do nauki:
posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, dobierania urządzeń do ich przechowywania, interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami, obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.

Autor Katarzyna Kocierz
Wydawca WSiP
Format 17.0 x 24.0 cm
Liczba stron 288
Oprawa Miękka
ISBN 9788302147371
EAN 9788302147371
Cena det. 60,70 zł
Data wydania 2015-01-01
Rok wydania 2015
Wydanie 2
Numer katalogowy 282808
Oceny i recenzje produktów mogą być wystawiane przez inne osoby niż zalogowani klienci Gildia.pl i nie możemy zapewnić, że pochodzą od osób, które zakupiły dany produkt. Ocena podawana w gwiazdkach (do 5) jest średnią wszystkich ocen.