Obsługa konsumenta. Tom 12 Zeszyt ćwiczeń
Numer katalogowy
265101
Zakres: kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Podręcznik do nauki:
obsługi gości hotelowych, zasad nakrywania stołów, sposobów podawania śniadań, różnych metod serwowania posiłków, organizowania usług dodatkowych.
Zeszyt ćwiczeń stanowi uzupełnienie podręcznika: Usługi żywieniowe w hotelarstwie" do nauki zawodu z branży turystyczno-hotelarskiej opracowanego zgodnie z nowa podstawą programową.
Wydawca | WSiP |
---|---|
Seria | Hotelarstwo |
Format | 20.5 x 29.5 cm |
Liczba stron | 192 |
Oprawa | Miękka |
ISBN | 9788302147340 |
EAN | 9788302147340 |
Cena det. | 52,60 zł |
Data wydania | 2014-01-01 |
Rok wydania | 2014 |
Wydanie | 1 |
Numer katalogowy | 265101 |