Renty ekonomiczne w gospodarce żywnościowej w Polsce.

okładka

Renty ekonomiczne w gospodarce żywnościowej w Polsce.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

W książce autor podjął próbę sformułowania współczesnych przesłanek waloryzacji rent ekonomicznych w sektorze gospodarki żywnościowej, które umożliwiają rozpoznanie mechanizmu przepływu rent i oszacowanie ich skali. Biorąc pod uwagę zagadnienia teoretyczne i łączące je związki przyczynowo-skutkowe, autor podzielił książkę na trzy części: • część pierwsza zawiera określenie przesłanek metodologicznych i nowej koncepcji renty gruntowej w kontekście paradygmatu zrównoważonego rozwoju, • część druga odnosi się do tworzenia i podziału rent ekonomicznych, • część trzecia dotyczy instytucjonalnej koordynacji procesu podziału rent ekonomicznych. Książka jest przeznaczona dla: • studentów kierunków ekonomicznych i rolniczych, • pracowników administracji rządowej i samorządowej.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:162x237 mm
  • Liczba stron:448
  • Oprawa:kartonowa foliowana
  • ISBN-13:9788320820539
  • Data wydania:23 listopad 2012
  • Numer katalogowy:201416

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher