OPIS
„Nie ma jak u mamy” – to powiedzenie jest zawsze aktualne. Odnosi się ono także do domowej kuchni, pełnej niezapomnianych smaków i aromatów. W niniejszej książce zebraliśmy przepisy na najlepsze domowe przysmaki. Prezentujemy ciekawy wybór smakowitych przystawek, zup, dań mięsnych i rybnych – np. śledzie pod pierzynką, krem z brokułów i cukinii czy faszerowaną pierś indyka. Nie zapomnieliśmy oczywiście o kuszących wypiekach oraz deserach, takich jak karpatka z wiśniami czy suflet czekoladowy Nasze propozycje możesz uzupełnić własnymi recepturami, gdyż w publikacji zostało przewidziane miejsce na kulinarne notatki. W ten sposób stworzysz wyjątkową książkę kucharską z przepisami na dania szczególnie lubiane przez Twoich bliskich. Publikacja wyróżnia się nawiązującą do starych książek kucharskich szatą graficzną.