Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Poradnik metodyczny. technikum

okładka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Poradnik metodyczny. technikum

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera: - cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - podział materiału nauczania - nauczycielski plan wynikowy - uwagi do realizacji materiału nauczania - przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia - scenariusze lekcji - przykłady - bibliografia.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:80
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788371416453
  • Data wydania:2006
  • Numer katalogowy:162677

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher