Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny. Technikum. Szkoła policealna

okładka

Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny. Technikum. Szkoła policealna

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:228
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788375442663
  • Data wydania:9 wrzesień 2010
  • Numer katalogowy:143276

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher