Dziczyzna jako źródło żywności. Wartość żywieniowa i przetwórcza

okładka

Dziczyzna jako źródło żywności. Wartość żywieniowa i przetwórcza

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce Tusza i jej skład histochemiczny Dzikie ptactwo z hodowli fermowej Terminologia łowiecka

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x230 mm
  • Liczba stron:195
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788309016861
  • Data wydania:1997
  • Numer katalogowy:95632

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher