Żywienie człowieka zdrowego i chorego. Tom 2.

okładka

Żywienie człowieka zdrowego i chorego. Tom 2.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Książka zawiera wiedzę na temat :- zasad i praktycznych wskazań co do właściwego żywienia w różnych okresach życia- roli żywienia w etiopatologii, profilaktyce i leczeniu najczęściej występujących chorób, jak niedożywienie i otyłość, jadłowstręt i bulimia, choroby metaboliczne, choroby układu krążenia, pokarmowego...- organizacyjnych, technicznych i instytucjonalnych sposobów zaspokajania potrzeb pokarmowych chorego człowieka

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:340
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788301139483
  • Data wydania:2005
  • Numer katalogowy:90757

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher