The Future of Food. how to feed the planet without destroying it

okładka

The Future of Food. how to feed the planet without destroying it

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

With a global population estimated to reach nearly 10 billion by 2050 we face a huge challenge in feeding everyone on the planet. How is that to be achieved?
In this brilliantly insightful, one stop guide WIRED journalist Matt Reynolds assesses the limits and drawbacks of current food production and looks at the ways in which they can be tackled. He considers the potential for lab-grown meat to replace inefficient livestock farming. He talks to the scientists hoping to perfect more productive and disease-resistant crops. He explores initiatives to make agriculture less environmentally damaging and to reduce food waste. And he addresses the fundamental question: how do we feed more people while using fewer of the Earth's resources?

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:130x180 mm
  • Liczba stron:185
  • Oprawa:miękka ze skrzydełkami
  • ISBN-13:9781847943286
  • Data wydania:26 wrzesień 2021
  • Numer katalogowy:499481

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher