Encyklopedia Gotowania. Drugie dania.

okładka

Encyklopedia Gotowania. Drugie dania.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Co ugotować na obiad? To pytanie zadają sobie zarówno doświadczone, jak i debiutujące gospodynie domowe. Aby zaoszczędzić niezdecydowanym czasu i rozterek, autorka dzieli się swoim doświadczeniem kulinarnym i przedstawia kilkadziesiąt scenariuszy obiadowych. Zawierają one nie tylko przepisy na potrawę główną, ale i uzupełniające ją dodatki. Wszystkie niezwykle smaczne, niektóre sięgają do żródeł tradycyjnych, inne współczesnych. Znaleźć tu można m.in. receptury na rybę duszoną z pomidorami, bitki z pieczarkami czy też pieczone żeberka z porami w sosie winegret.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Encyklopedia Gotowania
  • Format:150x210 mm
  • Liczba stron:94
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788374692281
  • Data wydania:kwiecień 2003
  • Numer katalogowy:39358

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher