Z kremówką w herbie czyli Moje cukiernicze podróże.

okładka

Z kremówką w herbie czyli Moje cukiernicze podróże.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

"Cukiernicze arcydzieło musi mieć nie tylko właściwe składniki, urzekający kształt i zniewalający smak. Musi mieć coś jeszcze: duszę, czyli tchnienie owej bożej iskry, która czyni go jedynym i niepowtarzalnym. I takie arcydzieła objawia światu Stefan Przebindowski. A zaczęło się wszystko w hotelu Cracovia, przy Błoniach, w czasach, kiedy na tej magicznej łące pasły się jeszcze krowy. Start do wielkiego świata nastąpił w roku 1969 i to nie byle gdzie, bo w samym Londynie - tam właśnie nasz bohater zdobył swoje pierwsze złote medale. A potem przez parę dziesiątków lat trwały rajdy po wszystkich niemal kontynentach. Były konkursy i pokazy, sypały się medale, dyplomy, nagrody, wyróżnienia - zawsze te z najwyższych półek. Nie było go chyba tylko w Arktyce i na Antarktydzie."
Mieczysław Czuma (z "Przedmowy")

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x200 mm
  • Liczba stron:146
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788385931294
  • Data wydania:11 grudzień 2012
  • Numer katalogowy:202761

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher