Jak błysnąć talentem kulinarnym czyli leksykon produktów z różnych stron świata wraz z przepisami.

okładka

Jak błysnąć talentem kulinarnym czyli leksykon produktów z różnych stron świata wraz z przepisami.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

W poznawaniu innych kuchni mamy prawie 50-letnie opóźnienie, więc staramy się je szybko nadrobić, sprowadzając z całego świata nieznane dotąd przyprawy i produkty. Bardzo modne jest mieszanie smaków z różnych regionów, coraz prostsze staje się przemieszczanie z kraju do kraju. Proponujemy Państwu przewodnik po najnowszych produktach, jakie zagościły na stałe na sklepowych półkach. Książka wyjaśnia, co to za produkt lub przyprawa, skąd pochodzi i jakie dania można z nich przyrządzić. Są tu opisane najrozmaitsze octy i oleje, kapary, karczochy, oliwki, kasztany, orientalne grzyby, makarony, wodorosty, sosy i pasty, jak: pesto, miso, curry, worcester, hoisin, tabasco, chili. Teraz możemy dowolnie zmieniać domowy jadłospis, przenosząc się swobodnie z kontynentu na kontynent. Przynajmniej w kuchni.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:145x210 mm
  • Liczba stron:272
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788374044547
  • Data wydania:lipiec 2006
  • Numer katalogowy:18543

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher