Kuchnia polska.

okładka

Kuchnia polska.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Wspaniały poradnik w świątecznej odsłonie.
Gotowanie jest bardzo przyjemne, a poszukiwanie nowych smaków i łączenie składników jeszcze przyjemniejsze. I wreszcie ważne, aby trud włożony w przygotowanie potrawy nie poszedł na marne, czyli estetyka podania.
W tym zbiorze, przeszło 1000 wielokrotnie wypróbowanych przepisów autorka starała się przekazać elementarną wiedzą kulinarną, bez której nie można zacząć własnych eksperymentów.
Większość potraw można przygotować szybko lub bardzo szybko z ogólnie dostępnych produktów.
Pełna gama potraw: przekąski, sałatki i sałaty, zupy, dania główne, desery, napoje, potrawy świąteczne. Dania tradycyjne obok współczesnych. Przydatne informacje na temat czasu przygotowania i stopnia trudności potraw. Dodatkowy rozdział, jak podawać potrawy i zachowywać się przy stole. Praktyczne odsyłacze i alfabetyczny indeks wszystkich potraw.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x225 mm
  • Liczba stron:664
  • Oprawa:oprawa twarda+etui
  • ISBN-13:9788377705872
  • Data wydania:10 listopad 2011
  • Numer katalogowy:174580

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher