Sosy zimne i gorące.

okładka

Sosy zimne i gorące.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Prezentujemy wybór przepisów na sosy zimne i gorące. Znajdziesz tu receptury na takie sztandarowe specjały, jak winegret w kilku odsłonach, majonez, beszamel czy sos holenderski, a także sporo oryginalnych pomysłów – np. na sos wielkanocny, chrzanowy z gruszką czy rakowy. Nie zapomnieliśmy też o kuszących sosach deserowych – idealnych do lodów, deserów owocowych, puddingów czy naleśników. Oprócz sosów zadomowionych w polskiej kuchni od wieków przedstawiamy również przepisy na dodatki popularne od stosunkowo niedługiego czasu – np. greckie tzatziki czy włoskie pesto. Ponadto podpowiadamy, do jakich dań pasują poszczególne sosy, a nawet podajemy receptury na przysmaki z niektórymi z nich – mając nadzieję, że będą one dla Czytelników inspiracją do własnych kompozycji smakowych.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Polskie Tradycje Kulinarne
  • Format:140x200 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070673
  • Data wydania:10 sierpień 2011
  • Numer katalogowy:163412

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher