Gotowanie w kombiwarze i na parze.

okładka

Gotowanie w kombiwarze i na parze.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzić tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych dań.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x245 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788361582717
  • Data wydania:28 kwiecień 2010
  • Numer katalogowy:133653

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher