Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.

okładka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:190x250 mm
  • Liczba stron:208
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788371415418
  • Data wydania:2005
  • Numer katalogowy:89440

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher