Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Technologia przetwórstwa mięsa.

okładka

Technologia przetwórstwa mięsa.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Podręcznik obejmuje całość zagadnień dotyczących technologii przetwórstwa mięsnego, od surowca do gotowego produktu. Podano w nim podział żywca rzeźnego i kryteria oceny wartości rzeźnej zwierząt. Opisano proces uboju, obróbki i ocenę poubojową mięsa, a także uboczne produkty poubojowe. Scharakteryzowano rozbiór mięsa, i metody utrwalania. Szczegółowo przedstawiono produkcję wędlin, konserw i tłuszczów topionych. Uwzględniono system HACCP. Bogato zilustrowano linie technologiczne przetwórstwa mięsnego. Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów nowych szkół ponadgimnazjalnych, kształcących się w zawodzie rzeźnik-wędliniarz i uczniów liceów profilowanych, a także dla uczestników kursów uzupełniających. Mogą z niego korzystać wszyscy specjaliści związani zawodowo z przemysłem mięsnym.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:364
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320432121
  • Data wydania:2006
  • Numer katalogowy:132433

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher