Warzywa mało znane i zapomniane.

okładka

Warzywa mało znane i zapomniane.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Książka ta została napisana przez pracowników naukowych Akademii Rolniczej w Poznaniu, ma zachęcić czytelników-działkowców do uprawy mało znanych lub zapomnianych warzyw. W tym opracowaniu podane są nie tylko sposoby uprawiania i przechowywania ale również informacje o sposobach przetwarzania i przygotowywania potraw oraz przepisy kulinarne. W prawidłowo zestawionym jadłospisie istotną rolę odgrywają warzywa i owoce. Ze względu na swoje walory sensoryczne, tj. barwę, smak, zapach, konsystencję urozmaicają codzienny posiłek, a także są źródłem niezbędnych składników odżywczych koniecznych do prawidłowego rozwoju organizmu, tj.witamin, składników mineralnych, łatwo przyswajanych cukrów, kwasów organicznych, pektyn, garbników i barwników.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:145x200 mm
  • Liczba stron:256
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788309016038
  • Data wydania:1993
  • Numer katalogowy:97205

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher