Co robić, aby potrawa się udała.

okładka

Co robić, aby potrawa się udała.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Książka dla wszystkich, którzy chcieliby:
* przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej...
* skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście
* poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu
* wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:130x190 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788325800796
  • Data wydania:11 maj 2009
  • Numer katalogowy:95388

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher