Ciasta smażone. Pączki, faworki, racuchy

okładka

Ciasta smażone. Pączki, faworki, racuchy

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:140x220 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788325801656
  • Data wydania:11 maj 2009
  • Numer katalogowy:95386

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher