Kuchnia japońska.

okładka

Kuchnia japońska.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Książka nagrodzona przez Międzynarodowe Stowarzyszenie Kucharzy (International Association of Culinary Professionals')
Kuchnia japońska to fascynująca i zachwycająca wizualnie próba wniknięcia w świat japońskiej sztuki kulinarnej. Kimiko Berber prezentuje w niej 100 składników i 200 przepisów. Opowiada również o historii kuchni japońskiej, jej smakach, zastosowaniu rozmaitych produktów i ich właściwościach zdrowotnych. Obala mit, że gotowanie po japońsku jest trudne. Książka stanowi zbiór zarówno klasycznych przepisów, na przykład na teriyaki z kurczaka i zupę miso, jak i nowoczesnych receptur - na sushi z mięsem krabów, chili i limonką czy pucharki z ogórków z majonezem wasabi. To niezwykłe kompendium wiedzy na temat kuchni japońskiej.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:200x260 mm
  • Liczba stron:240
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788324517596
  • Data wydania:13 maj 2009
  • Numer katalogowy:92405

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher