Ryby. Podstawy gotowania

okładka

Ryby. Podstawy gotowania

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest swieża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety. Poznaj patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później – pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia!

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Podstawy gotowania
  • Format:160x215 mm
  • Liczba stron:64
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788325800772
  • Data wydania:6 kwiecień 2009
  • Numer katalogowy:91481

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher