Sztuka konserwacji i restauracji. The Art of Conservation.

okładka

Sztuka konserwacji i restauracji. The Art of Conservation.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Materiały z konferencji naukowej, zorganizowanej z okazji stulecia urodzin włoskiego teoretyka konserwacji w ramach projektu Unii Europejskiej Kultura 2000. Zebrane tu materiały dają możliwość pogłębienia wiedzy na temat ochrony zabytków, a jednocześnie przypominają podstawy zasad opieki nad zabytkami, odpowiadają na trudne, ale i zasadnicze pytanie: co, dlaczego i jak poddajemy konserwacji i restauracji.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Redaktor:Monika Jadzińska
  • Format:172x245 mm
  • Liczba stron:336
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788360192467
  • Data wydania:2007
  • Numer katalogowy:88328

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher