Zupy i dania jednogarnkowe. Podstawy gotowania

okładka

Zupy i dania jednogarnkowe. Podstawy gotowania

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Zupa z wkładką mięsną lub gęste, zawiesiste, pożywne dania warzywne lub mięsno-warzywne to potrawy, których potrzebuje organizm, gdy za oknem szaro i mroźnie. Proponujemy 55 nowych, niskokalorycznych dań z różnych kuchni świata: francuskiej, irlandzkiej, niemieckiej, włoskiej... Dzięki wyjątkowo dokładnym instrukcjom i ilustracjom nawet absolutni debiutanci mają szansę na kulinarny sukces. To do nich adresowany jest rozdział "ABC wiedzy o zupie". Po jego lekturze zaprawianie, blanszowanie i szumowanie stanie się przyjemnością! Przy wszystkich potrawach umieszczono informacje o czasie przygotowania i wartości odżywczej oraz listę składników dla 4 osób. Każdy domownik lub gość zachwyci się zupą serową z warzywami i makaronem lub polędwiczkami z chilli i papryką!

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Podstawy gotowania
  • Format:160x195 mm
  • Liczba stron:64
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788325800741
  • Data wydania:13 luty 2009
  • Numer katalogowy:69807

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher