Drób. Podstawy gotowania.

okładka

Drób. Podstawy gotowania.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać przysmak dzieci – nuggetsy z kurczaka.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Podstawy gotowania
  • Format:170x205 mm
  • Liczba stron:64
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788325800611
  • Data wydania:26 styczeń 2009
  • Numer katalogowy:69099

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher