Chleb z własnego pieca.

okładka

Chleb z własnego pieca.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także zachęca do samodzielnego wypieku dzisiaj – zarówno w specjalnym piecu opalanym drewnem, jak i w zwykłym domowym piekarniku. Warto spróbować, aby zyskać nie tylko smaczne i zdrowe pieczywo, ale też ogromną satysfakcję ze stworzenia czegoś niezwykłego, choć tak powszedniego.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Tradycyjny smak
  • Format:155x215 mm
  • Liczba stron:126
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788370736316
  • Data wydania:9 grudzień 2008
  • Numer katalogowy:66100

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher