Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy.

okładka

Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Mięsko, mięso, mięsiwo – jadamy je chętnie i często. Jest smaczne i posilne. Można z niego przygotować bardzo urozmaicone i atrakcyjne dania. Zaspokaja głód, dodaje sił i mile „łaskocze” podniebienie. Jedzone z umiarem, z dodatkiem warzyw, owoców, kasz i makaronów jest również zdrowe. Zawiera pełnowartościowe białko bogate w niezbędne dla człowieka aminokwasy, sole mineralne – głównie żelazo, tak potrzebne młodzieży, fosfor i potas, a także mikroelementy np. miedź czy molibden. Dostarcza organizmowi potrzebne do życia witaminy, takie jak B1, B2, B6, B12 i PP, a niektóre tłuste kawałki mięsa także wit. A,D i E. W czasach, gdy mięsa było w sprzedaży mało, przygotowanie z niego potraw nie stanowiło problemu. Dziś gdy różnych rodzajów mięsa jest pod dostatkiem i to po przystępnej cenie, warto dołożyć starań, aby przygotowane z niego potrawy były smaczne i atrakcyjne.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:z Oliwką
  • Format:235x225 mm
  • Liczba stron:64
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788371419911
  • Data wydania:14 październik 2008
  • Numer katalogowy:64606

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher