Chińska kuchnia na polskim stole.

okładka

Chińska kuchnia na polskim stole.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Kuchnia chińska to jedna z najstarszych tradycji kulinarnych na świecie. Jest jedyna, niepowtarzalna i niezwykła, warta więc naśladowania. Wymaga wprawdzie specjalnych naczyń, produktów i przypraw, ale są one dostępne w naszych sklepach, warto więc wprowadzić chińskie potrawy do codziennego menu. Niezwykły wydaje się fakt, że potrawy przyrządzane ze zwykłych produktów, takich jak np. kapusta, kalafior, fasolka, czy też inne warzywa, przygotowane na sposób chiński mają zaskakujący, wspaniały smak bardzo różniący się od naszych dań. Kuchnia chińska jest nie tylko smaczna i zdrowa, ale również bardzo oszczędna. Rządzi w niej zasada: mało produktów, dużo dań. Mięso, ryby, owoce morza, drób używa się w niewielkich ilościach, za to posiłek składa się z kilku lub nawet kilkunastu dań, podawanych w małych miseczkach i tak przygotowanych, aby nadawały się do jedzenia pałeczkami.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:z Oliwką
  • Format:235x225 mm
  • Liczba stron:64
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788371419904
  • Data wydania:14 październik 2008
  • Numer katalogowy:64605

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher