Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii.

okładka

Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili:
- cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej,
- rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii,
- rentowność i koszty w tych branżach,
- zysk i politykę cenową,
- budżetowanie,
- zarządzanie gotówką i kapitałem,
- decyzje inwestycyjne.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:160x240 mm
  • Liczba stron:328
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320817751
  • Data wydania:7 październik 2008
  • Numer katalogowy:63568

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher