Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Tradycyjne wędzenie.

okładka

Tradycyjne wędzenie.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Stop "mięsopodobnym"! Coraz więcej ludzi przedkłada smak sklepowych wędzonek, baleronów i kiełbas, choćby nosiły nie wiadomo jak obiecujące imiona jak np. szynka babuni czy przysmak dziadka, na wyroby domowe. Ci, którzy na działkach czy w ogródkach sklecili własne wędzarnie będą mogli, dzięki naszemu poradnikowi, uzupełnić swoją wiedzę o tajnikach wędzenia. Dowiemy się wszystkiego co potrzebne żeby własnymi siłami wyprodukować rozmaite pyszności. Tak naprawdę potrzebujemy do tego tylko kawałka ziemi. Optymalne wymiary wędzarni wynoszą 2x2 m, a więc naprawdę nie wiele. Popróbujmy - naprawdę warto!

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:145x205 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788361060307
  • Data wydania:1 grudzień 2008
  • Numer katalogowy:63429

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher