Pieczarki, kurki i inne grzyby.

okładka

Pieczarki, kurki i inne grzyby.

  • Wydawnictwo:KDC

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Zupy, sałatki i przekąski, makaron, ryż i dodatki. Mięso, dziczyzna i drób. ryby i owoce morza. Dla zabieganych - faszerowane kotlety z grzybami do przygotowania w 20 minut. Dla kuchennych wirtuozów - ravioli z borowikami gotowe w godzinę. 100 przepisów z grzybami uprawnymi i leśnymi w roli głównej! Wyjątkowa okazja skosztowania mięs w sosie borowikowym, zupy-kremu z ziemniaków i kurek albo kotletów grzybowych! Jeśli lubisz zbierać grzyby, naucz się również je przyrządzać! Dowiedz się, jak czyścić, suszyć gotować, smażyć, grillować i przechowywać przyniesione z lasu lub sklepu trufle, borowiki, boczniaki... Następnie przyjrzyj się przepisom kuchni polskiej, włoskiej, francuskiej i azjatyckiej. Okazuje się, że grzyby doskonale nadają się zarówno do zup, jak i głównych dań oraz deserów. Przy każdej potrawie znajdziesz kolorowe zdjęcie oraz informacje o czasie przygotowania, zawartości białka, tłuszczu, węglowodanów i kalorii.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:145x210 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788374049207
  • Data wydania:19 sierpień 2008
  • Numer katalogowy:61862

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher