Pepper.

okładka

Pepper.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Benedicte Bortoli introduce the vast varieties of pepper, showing how the origins and quality of the pepper we use directly affect the enjoyment of our food. Featuring more than 50 flavorful varieties, including white and black Penja peppercorns, the Tellicherry, the Batak berry, and more, the book depicts the unique colors and shapes of different berries and peppercorns in beautiful detail, alongside flavor profiles, suggestions for uses, and botanical analysis. Stunning photographs depict de Kerros's adventures sourcing pepper from Nepal, Cameroon, Indonesia, and Ethiopia, and acclaimed French chefs Didier Edon and Olivier Arlot contribute more than 40 recipes, all employing pepper. With more than 200 photographs and botanical drawings, this is the definitive guide to one of the most significant spices.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:20x290 mm
  • Liczba stron:320
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9781419729324
  • Data wydania:11 marzec 2023
  • Numer katalogowy:555658

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher