Calissons Nougats from Le Roy Rene.

okładka

Calissons Nougats from Le Roy Rene.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

The history of the calisson, a traditional French candy, is said to have begun as early as the middle of the 15th century in the Count of Provence, when confectioners created a new treat made out of Provencal almonds. Centuries later, calissons, along with nougats, are still a part of Provence's gastronomic heritage that is enjoyed today.
Calissons Nougats from Le Roy Rene takes us through this history, from the making of the candy with the harvest of almonds and melons to the secrets and stories of the 100-year-old leading French manufacturer Le Roy Rene. The book also features 25 modern, accessible recipes combining calissons, black nougat, and white nougat from five prominent chefs: Laila Aouba, Christophe Felder, Patrice Gelbart, Stephane Jego, and Georgiana Viou. Filled with beautiful photographs, Calissons Nougats from Le Roy Rene gives a taste of these renowned confections in a different yet delectable way.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:195x260 mm
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9781419750748
  • Data wydania:11 marzec 2023
  • Numer katalogowy:555653

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher