Eating to Extinction. The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them

okładka

Eating to Extinction. The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

From a tiny crimson pear in the west of England to an exploding corn in Mexico, there are thousands of foods that are at risk of being lost for ever. Dan Saladino spans the globe to uncover their stories, meeting the pioneering farmers, scientists, cooks, food producers and indigenous communities who are defending food traditions and fighting for change.
Eating to Extinction is about so much more than preserving the past. It is about the crisis facing our planet today, and why reclaiming a diverse food culture is vital for our future.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:130x200 mm
  • Liczba stron:450
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9781784709686
  • Data wydania:3 marzec 2023
  • Numer katalogowy:554501

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher