Pizze, chleby, foccacie.

okładka

Pizze, chleby, foccacie.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Chleb to pokarm wyjątkowy, o uświęconej wiekową tradycją symbolice. Na co dzień niezbędny, niezastąpiony, odznacza się - dzięki nowoczesnym technologiom - różnorodnością gatunków. Jednak wiele osób jest przeciwnych dodawaniu do pieczywa tzw. polepszaczy, ich wiedza zaś o domowym wypieku chleba jest niewystarczająca. Ta książka, zawierająca szczegółowe receptury na rozmaite wypieki pieczywa będzie służyć ogromną pomocą. Po jej lekturze "więcej będzie nas do pieczenia chleba", kto raz bowiem spróbuje smaku własnoręcznie upieczonej bułki, będzie rzadszym klientem w pobliskim sklepie.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Encyklopedia Gotowania
  • Format:150x210 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788374691949
  • Data wydania:grudzień 2005
  • Numer katalogowy:53158

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher