Włoska szkoła gotowania. Sprawdzone porady i podstawowe techniki

okładka

Włoska szkoła gotowania. Sprawdzone porady i podstawowe techniki

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Myślisz, że cudownych włoskich potraw można skosztować tylko w superdrogich restauracjach? Nieprawda! Włoscy mistrzowie smaku uchylają rąbka tajemnicy, abyśmy we własnym domu mogli cieszyć się leciutkimi bezami, fantastycznymi makaronami i owocami morza. Jeśli danie świetnie wygląda, doskonale smakuje i do tego jest zdrowe, nie ma wątpliwości – wymyślili je Włosi! Trudno oprzeć się urokowi aromatycznych ziół i octów, fantazyjnych deserów i pulchnych omletów… Z przepięknie ilustrowanym poradnikiem sięgniesz kulinarnych wyżyn! Własnoręcznie przygotujesz chleb z orzechami, rosół z goździkami i czosnkiem, niezliczone kremy, ciasteczka i kluski z nadzieniem.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:210x270 mm
  • Liczba stron:80
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788374046824
  • Data wydania:30 styczeń 2008
  • Numer katalogowy:51925

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher