Mastering the Art of French Cooking: Volume1.

okładka

Mastering the Art of French Cooking: Volume1.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

`This isn`t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it`s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view, a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who`d gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy` - A. A. Gill, The Times

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:130x200 mm
  • Liczba stron:784
  • ISBN-13:9780241956465
  • Data wydania:19 listopad 2011
  • Numer katalogowy:509968

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher