Kultura bezpieczeństwa żywności. Istota i narzędzia pomiaru. Wydanie 2

okładka

Kultura bezpieczeństwa żywności. Istota i narzędzia pomiaru. Wydanie 2

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Kolejne już wydanie pierwszej w Polsce monografii zgłębiającej temat kultury bezpieczeństwa żywności. Książka jest przeznaczonego dla zainteresowanych promowaniem i wdrażaniem metod, postaw oraz wartości niezbędnych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności. Wśród omówionych tematów: - postawy definicyjne i założenia ogólnej istoty bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa żywności - problematyka klimatu i kultury bezpieczeństwa żywności, w tym próba ujęcia zjawiska kultury sprawiedliwego traktowania (just culture) - czynniki oraz uwarunkowania sprzyjające tworzeniu kultury bezpieczeństwa żywności - narzędzia pozwalające określić, zmierzyć i ocenić dojrzałość poziomu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji oraz wskazać na obszary wymagające doskonalenia.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:190
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788381024860
  • Data wydania:25 czerwiec 2021
  • Numer katalogowy:490100

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher