Eataly: All About Dolci.

okładka

Eataly: All About Dolci.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Regional Italian Desserts and Sweet Traditions
Every cook knows that any great dinner party is only as good as its sweet ending, even multicourse Italian feasts. All About Dolci, from the pastry chefs at Eataly, is an enticing presentation from biscotti to gelati, torte, and classic pasticceria, with more than fifty recipes that inspire the perfect flourish to any Italian meal. The book takes readers through the history and tradition behind biscotti, with recipes including cantucci, baci di dama, and amaretti, holiday recipes such as panettone, pandoro, and struffoli, the classic tradition of Italian mini-pastries, piccola pasticerria, featuring rum baba, meringa, and cannoli, and all things gelati, including granita, sorbetto, and affogato, among many others. All About Dolci is, like Eataly itself, a one-stop source for classic Italian dessert traditions and recipes.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:155x225 mm
  • Liczba stron:176
  • ISBN-13:9780847864966
  • Data wydania:15 październik 2019
  • Numer katalogowy:480432

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher