Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

New Rules of Cheese: A Freewheeling and Informative Guide.

okładka

New Rules of Cheese: A Freewheeling and Informative Guide.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

A fun and quirky guide to the essential rules for enjoying cheese, including tips on selecting and tasting different varieties, serving and pairing cheeses, as well as a brief history on cheese and a rundown of how cheeses are made. This richly illustrated book from a lauded cheesemonger--perfect for all cheese fans, from newcomers to experts--teaches you how to make a stylish cheese platter, repurpose nibs and bits of leftover cheese into something delicious, and expand your cheese palate and taste cheeses properly. Alongside the history and fundamentals of cheese-making, you`ll even learn why cheese is actually good for you (and doesn`t make you fat!), find enlightenment on the great dairy debate--pasteurized versus not pasteurized--and improve your cheese vocabulary with a handy lexicon chart.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:180x225 mm
  • Liczba stron:160
  • ISBN-13:9781984857897
  • Data wydania:19 październik 2020
  • Numer katalogowy:480318

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher