Oats in the North, Wheat from the South.

okładka

Oats in the North, Wheat from the South.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

The History of British Baking: Savoury and Sweet
Oats in the North, Wheat from the South is a guided tour of Great Britain`s baking heritage. Each of the timeless recipes is accompanied by stories of the landscape, legends and traditions of Great Britain, from Saffron cake, Cornish pasties, Welsh Bara brith, Shrewsbury cakes and Isle of Wight doughnuts to tarts, oatcakes, gingerbreads, traditional loaves, buns and bread rolls such as Aberdeen butteries and Kentish huffkins. Regula shows us how the diverse climate of the British Isles influenced the growth of cereal crops and the development of a rich regional baking identity. She explains how imports of spices, sugar, treacle, fortified wines and citrus added flavour, colour and warmth to a baking culture much adored and replicated all over the world.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:190x250 mm
  • Liczba stron:264
  • ISBN-13:9781911632641
  • Data wydania:24 marzec 2020
  • Numer katalogowy:480226

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher