OPIS
18 propozycji menu gwarantujących sukces nawet początkującym. Ponad 50 niezawodnych przepisów ułożonych w formie tematycznych menu obiadowych (np. obiad wegetariański, cały różowy, dla rodziców z dziećmi, w stylu francuskiego bistro, z gotowych składników itd.). Masz 5 powodów, aby kupić tę książkę: 1. Twoi przyjaciele przestali przychodzić do Ciebie na obiad lub kolację. Może zatem dobrze byłoby nie podawać już więcej ravioli z puszki, dumnie nazywając je "moje ravioli al forno"? 2. Gdy przeczytasz w modnym czasopiśmie, że przyjmowanie gości samodzielnie przygotowanym posiłkiem jest obecnie bardzo cool. 3. Jesteś już mistrzem w użyciu otwieracza do konserw i gotowych posiłków podgrzewanych w mikrofalówce. Teraz chcesz zrobić krok dalej i opanować patelnię oraz naczynie żaroodporne. 4. Posiadasz osiem talerzy, osiem szklanek, sztućce dla ośmiu osób, osiem krzeseł i stół (niekoniecznie wszystko do kompletu).