Tajemnice dobrej kuchni.

okładka

Tajemnice dobrej kuchni.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Znakomity kucharz wiedeński zdradza wiele tajników decydujących o mistrzostwie jego sztuki kulinarnej. Jak sprawić, by ugotowane warzywa zachowaly żywy kolor, a wolowina z cebulą byla miękka? W jaki sposób uzyskać fale na sznyclu? Pytania o wskazówki i rady są uporządkowane alfabetycznie. Jeśli zastanawiasz się nad tym, dlaczego zrobiony przez ciebie naleśnik cesarski nie jest dostatecznie puszysty, przeczytaj haslo "naleśniki" . Jeśli twoje pytanie nie dotyczy konkretnej potrawy, to sprawdz po prostu odpowiednie haslo, np. sól, przyprawy itp. Male triki- wielka kuchnia.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:120x200 mm
  • Liczba stron:142
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788373118577
  • Data wydania:październik 2007
  • Numer katalogowy:44043

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher