Chemia żywnosci, odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom 3.

okładka

Chemia żywnosci, odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom 3.

  • Wydawnictwo:WNT

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:244
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320432763
  • Data wydania:17 wrzesień 2007
  • Numer katalogowy:42499

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2025 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2025 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher