A History of Food in 100 Recipes.

okładka

A History of Food in 100 Recipes.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

We all love to eat, and most people have a favorite ingredient or dish. But how many of us know where our much-loved recipes come from, who invented them, and how they were originally cooked? In A History of Food in 100 Recipes, culinary expert and BBC television personality William Sitwell explores the fascinating history of cuisine from the first cookbook to the first cupcake, from the invention of the sandwich to the rise of food television. A book you can read straight through and also use in the kitchen, A History of Food in 100 Recipes is a perfect gift for any food lover who has ever wondered about the origins of the methods and recipes we now take for granted.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:180x250 mm
  • Liczba stron:360
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9780316229975
  • Data wydania:28 luty 2020
  • Numer katalogowy:424453

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher