Japanese Cooking. The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes

okładka

Japanese Cooking. The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Experience the simple and elegant culinary delights of Japan, from sushi and tempura to steamed fish and noodles - a guide to ingredients and techniques is followed by 100 recipes, all shown in 600 beautiful and informative photographs.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:20x290 mm
  • Liczba stron:256
  • Oprawa:twarda z obwolutą
  • ISBN-13:9781782144076
  • Data wydania:28 luty 2020
  • Numer katalogowy:424436

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher