Podstawy gotowania. Ponad 250 technik.

okładka

Podstawy gotowania. Ponad 250 technik.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Obszerny przewodnik po sztuce kulinarnej w przystępny sposób wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowania produktów i przyrządzania potraw.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:145x195 mm
  • Liczba stron:224
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788371756153
  • Data wydania:czerwiec 2007
  • Numer katalogowy:35511

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher