Przetwory domowe.

okładka

Przetwory domowe.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

CZĘSC I
PRZETWORY Z OWOCÓW, WARZYW I GRZYBÓW
Wiadomości wprowadzające; Ogólne zasady dotyczące przerobu owoców i warzyw; Przetwory utrwalane przez kwaszenie; Przetwory warzywne utrwalane przez solenie; Przetwory pasteryzowane; Przetwory gotowane utrwalane cukrem; Przetwory z owoców utrwalane cukrem na surowo; Przetwory witaminowe (utrwalane różnymi sposobami); Susze owocowe i warzywne; Marynaty; Wina owocowe i gronowe, miody pitne i owocowe; Przetwory z grzyb6w; Przechowywanie przetworów
CZĘSC II
PRZETWORY Z MIĘSA
Wiadomości wprowadzające ; Chłodzone mięso i wyroby mięsne; Mięso solone i peklowane ; Wędzonki; Kiełbasy ; Kiszki, salcesony I rolady; Przetwory mięsne w wekach; Tłuszcze topione

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:145x205 mm
  • Liczba stron:378
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788309011057
  • Data wydania:20 październik 2017
  • Numer katalogowy:350186

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher