Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015.

okładka

Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Coraz chętniej wracamy do tradycyjnych polskich potraw i poszukujemy specjałów kuchni regionalnych. Ich niezwykły smak wynika z wysokiej jakości rodzimych produktów i oryginalnych sposobów przyrządzania.

Polska kuchnia regionalna zadziwia bogactwem i różnorodnością składników czerpanych wprost z natury. Warto wymienić choćby kapustę kiszoną i ogórki kiszone, zsiadłe mleko, naturalne miody, dorodne owoce, warzywa, ryby, owoce leśne czy grzyby.

W książce „Polska kuchnia regionalna” znajdziesz kilkadziesiąt przepisów na potrawy regionalne z całej Polski: zupy, dania główne i desery.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:145x210 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788378138631
  • Data wydania:2015
  • Numer katalogowy:327096

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher